Το κάμπινγκ Ξένι βρίσκεται στο ωραίοτερο προάστιο της Αργολίδος, κοντά στο αρχαιολογικό καστρο της Αρχαίας Ασίνης. Το κάμπινγκ λειτουργεί εδώ και 25 χρόνια. Πολλοί τουρίστες επισκέπτονται το κάμπινγκ κάθε χρόνο γιατί εκτιμούν την ευχαριστη ατμόσφαιρα κάτω από φυσικέσ σκιές αλλά περισσότερο γία την άψογη εξυπυρέτηση της εγκάρδιας ρεσεψιόν της Τζίνας Φλίγκα και όλη την οικογένεια, τους ιδιοκτήτες του κάμπινγκ.
χάρτις της παραλιών
Map-survey Xeni Beach
Το κάμπινγκ λειτουργεί όλο το χρόνο. Η έκταση του είναι 7000 μ² διαθέτει θέσεις που ανέρχονται έως τήν κορυφή του βουνού που έχουν πολύ σκιά κάτω απο αμπελόδεντρα, ελαιώνες, συκιές, λεμονιές, αχλαδιές, πεύκα και αναρφιχώμενα φυτά.

Υπάρχουν επίσης μπαγκαλόους πλήρως εξοπλισμένα για οικογένειες ή μεμονωμένους σε τιμή έκπληξη.
Ευχής όλως γίνεται μια φορά την εβδομάδα ελληνική βραδιά. Εδώ οι επισκέπτες μπορουν να γευσουν κ'να μαθουν πως η Ελλάδα ζει, τραγουδά και χορεύει.
Μοτίβα από την Ελληνική Μυθολογία διακοσμούν τους τοίχους ώστε η σύνδεση των επισκεπτεών με την ιστορία γίνεται πολύ στενή. Ακόμη και ο Όμηρος ύμνησε με την ποίηση του την περιοχή αύτη. Το αρχαιολογικό κάστρο της Αρχαίας Ασίνης βρίσκεται μόνο 100 μ. Κοντά και μέσα από το κάμπινγκ υπάρχει μονοπάτι που οδηγεί σε αρχαίους τάφους αξιοθαύμαστους για την εποχή.

Χώρος πληντυρίων πιάτων και ρουχων και σιδερωτήριο για την ανεση των πελατών.
Και πραγματικά η πιο σημαντικη ερώτηση: Πώς είναι οι θάλασσες; Εδώ μία μικρή συλλογή:
Παραλία Πλάκας στο Δρέπανο (500 μ.), Κολπίσκος Καστρακίου (150 μ.) και η Χρυσή 'Αμμος στο Τολό (700 μ.)

Ενα γκρούπα απο το Χιμπερνια-Σχολείο της Γερμανίας βρέθηκε αρχές Σεπτεμβρίου 2001 στο καμπινγκ και όλοι τους περάσαν αξέχαστες διακοπές.

Η Τζινα σας περιμένει και σας υπόσχεται οτι αν επισκεφθείτε το κάμπινγκ Ξενι θα είναι μια αξέχαστη εμπειρία με υπέροχες αναμνήσεις. Εδώ θα είνε παρόν όλοι οi θεοί και ο θεός Διόνυσος θα σας κεράσει αμβροσία.
Τηλεφωνείστε μας ή στείλτε μας φαξ και e-mail. Η Τζίνα θα σας κρατήσει μια πανέμορφη θέση ή μπαγκαλόου για εσάς.

φωτογραφίες 2004

κρητική μοθσική βραδιά

Επικοινωνία:

τηλ.: 0030 27520 59338
σπιτι: 0030 27520 36511
φαξ: 0030 27520 59665
κηνιτο: 0030 6934014425

E-mail: info@xeni.gr

Ενας χάρτης με τις τρεις παραλίες θα τις βρείτε εδώ.

to the
Argolis-homepage


(μόνο γερμανικά και αγγλικά)
Το σνακ μπαρ μας παρέχει ποτά παντός τύπου και πολλές ελληνικές σπεσιαλιτέ. Η παραδοσιακή μας ταβέρνα προσφέρει υπέροχα μενού με παραδοσιακά προϊντα, μόνο ντόπιας προέλευσης.
Ο μικρός παράδεισος που συνδιάζει τη φύση και τη μυθολογία

XENICAMP-HOLIDAYS

AΡΧΑΙΑ ΑΣΙΝΗ


προς ελληνική βραδιά